Twenty-Five-Year-Old Icbm - Makes You Feel Poverioce Again.

Nytt beställt hem


Du vet när man har haft sina bestick alldeles för länge och efter att ha handdiskat dem i fler år så ser de väldigt gamla och tråkiga ut. Jag köpte ett par väldigt billiga knivar, gafflar och skedar när jag skaffade min första lägenhet. Jag tror att vattnet i min lägenhet kanske inte var så bra för just det materialet som de var gjorda av. SÅ nu är jag påväg att köpa helt nya gafflar, knivar och skedar i mycket bättre kvalitet. Jag har hittat en butik på nätet som verkar ha en massa fina grejer som jag är sugen på att köpa. Så jag har bestämt mig för att köpa dem och så kommer de att fraktas hem till mig på nolltid. Det är skönt att få det hem skickat eftersom jag inte är så där jätte sugen på att spendera en hel dag att kolla ut gafflar som matchar skedar. Så det är så otroligt skönt att bara kunna beställa hem.

Därför älskar jag att kunna shoppa online. Man slipper trängas med en massa människor och man kan enkelt sortera ut det man inte gillar och hoppa direkt till det man tycker om. Det är väldigt smart och jag tycker det är skönt. Ibland kan jag vara på humör att gå ett varv på stan med en kompis och ta en liten fika efteråt. Då är det okej, annars handlar jag mest online.

Hur som, när mina nya gafflar kommer hem ska jag nog ta och fira riktigt ordentligt med att göra en av mina favorit rätter. Pasta med en krämig svampsås, det är det bästa jag vet och jag tror nog att det är en värdig måltid att med de nya besticken. Kanske kan man göra en liten tiramisu som efterrätt också.