Twenty-Five-Year-Old Icbm - Makes You Feel Poverioce Again.

Envis dotter

Bestämd unge
När min dotter var ungefär elva år gammal så började hon tjata om ett piano. Hon ville ha ett piano, helst av allt ville hon ha en flygel. Men till och med hon insåg att det inte var realistiskt i våran lilla lägenhet. Men saken var ju den att hon aldrig hade rört ett piano innan detta, hon kunde absolut inte spela. Men hon fortsatte att tjata och tjata och tjata och tjata och tjata. Jag tyckte ju att hon kunde få ett digitalpiano till att börja med. Men det tyckte inte hon lät som en bra ide. Hon sa att det inte alls blir samma ljud eller känsla. Men jag kände ändå att hennes längtan efter ett piano skulle gå över rätt fort. Men efter några månader gav jag efter för hennes tjat. 

När hon var och hälsade på sin farmor åkte jag och min man till en musikbutik och köpte ett piano som vi körde in och satte i köket (hjälp va tunga pianon är?!). När min dotter fick syn på det när hon kom hem blev hon helt överlycklig och satte sig direkt på pianopallen och började plinka. I början lär det ju verkligen inte bra. Jag och min man låg i hemlighet med öronproppar i öronen inne i sovrummet många kvällar när hon skulle öva. Men med tiden började det låta bättre och bättre, tillslut hade hon lärt sig alla ackord och började envist lära sig läsa noter. Jag är så stolt över henne, självlärd och allt. Nu kan hon spela nästan vad som helst och på grund av detta har hon nu blivit antagen till en jätte bra musikskola här i stan och hon är mer än överlycklig. Så i kväll ska vi ut och fira det såklart. Jag är så glad att hon inte slutade tjata.